Siivoushinnasto 2023


Peruskotisiivous

Sopimusasiakkaat.Ma-Ti

49,00€/h

Ke

50,00€/h

To-Pe

51,00€/h

Kerta-asiakkaat

53,90€/h

Imurin vuokra

51€/siivous

Muut kotipalvelut

Ikkunanpesu, nurmikon leikkuu

53,00€/h

Kaupassa käynti, pyykinpesu

42,20€/h

Yrityssiivoukset

Tarjouskohtaisesti
 
Verovähennys

Lindan Kotipalvelun vahvan kasvun ansiosta kotisiivous ja kodinhoitopalvelut toimivat pääkaupunkiseudun lisäksi myös Kirkkonummella. Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia – vuonna 2023 kotitalousvähennys on 60% arvonlisäverollisesta hinnasta, maksivähennyksen ollessa 3500€/henkilö. Tämä hyvitetään sinulle henkilökohtaisessa verotuksessa..

Lindan Kotipalvelun kotisiivous vapauttaa aikaa elämän iloisempiin asioihin!

Ammattitaitoiset ja tarkat kodinhoitajamme huolehtivat kodin siivouksesta kertaluontoisesti, tai säännöllisesti jatkuvalla sopimuksella asiakkaan tarpeista ja toiveista riippuen. Olipa kyse sitten nopeasta siistimisestä, taikka perusteellisesta siivouksesta esimerkiksi juhlia varten, ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan.

Lindan Kotipalvelu auttaa myös muissa kodin siisteyden ylläpitotehtävissä ja arjen askareissa, kuten ikkunoiden ja pyykkien pesussa, nurmikon leikkuussa ja kaupassa käymisessä. Kaikki palvelumme on hinnoiteltu selkeällä tuntihinnoittelulla.

Entä onko sinulla läheisiä, jotka eivät kiireiden takia ehdi pitämään kotiaan niin siistinä kuin tahtoisivat, tai joiden elämässä on mieluisampaakin tekemistä kuin siivoaminen? Siivouslahjakorttimme on oivallinen, ja ennen kaikkea käytännöllinen lahja kiireiselle ura-ihmiselle, lapsilauman kanssa tasapainoilevalle perheelle tai omilleen muuttaneelle opiskelijalle.

Lindan Kotipalvelun vahvan kasvun ansiosta kotisiivous ja kodinhoitopalvelut toimivat pääkaupunkiseudun lisäksi nyt myös Kirkkonummella. Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia – vuonna 2023 kotitalousvähennys on 60% maksimivähennyksen ollessa 3500€.Tämä hyvitetään sinulle henkilökohtaisessa verotuksessa.

Olemme hyväksytty sosiaalipalvelujen tukipalvelujen tuottajaksi. Tarjoamme arvonlisäverottomia kodinhoitopalveluita asiakkaillemme, joiden toimintakyky kotona selviämisessä on heikentynyt. Huomaathan, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen vaikka palvelu on arvonlisäverotonta.