Tuotteet

Yleispuhdistustiiviste Raikas appelsiini, Planet Pure

9,90

Luonnonmukainen puhdistusaine sopii keittiön, kylpyhuoneen ja autotallin pintojen puhdistukseen. Irrottaa lian ja rasvan esimerkiksi uunista ja liesikuvusta. 510 ml

Kuvaus

Luonnonmukainen puhdistussaine sopii keittiön, kylpyhuoneen ja autotallin pintojen puhdistukseen. Irrottaa lian ja rasvan esimerkiksi uunista ja liesikuvusta. Kokeile myös auton vanteiden, koneiden ja laitteiden puhdistukseen. 100 % luonnollisen puhdistusaineen raikas sitrustuoksu on peräisin sitruunan ja appelsiinin eteerisistä öljyistä.

Tuotepakkaus on valmistettu uusiutuvasta luonnonmateriaalista (sokeriruoko) ja on siten täysin biohajoava. Pakkauksen valmistukseen ei ole käytetty mineraali- tai palmuöljyä. Vegaaninen, 100% luonnollinen, eläinkokeeton, parabeeniton, GMO-vapaa, säilöntäaineeton.

510 ml

Käyttö: Puhdistusainetta suihkutetaan rasvaiselle pinnalle, jossa se saa vaikuttaa muutamasta minuutista 1-2 tuntiin tarpeen mukaan. Pyyhitään puhtaaksi vedellä kostutetulla liinalla tai sienellä.

Ainesosat: 15-30 % ionittomia tensidejä (dekyyliglukosidi, ksyloosi, biotensidit), etanoli*, hajusteet (sitruunaöljy*, appelsiiniöljy*), limoneeni**.
*luomu, **eteerisistä öljyistä.