Tuotteet

Monitoimimoppi 40cm

34,90

Monitoimimoppi SINI 40cm + pehmuste + 10 tomuliinaa

Tuotetunnus (SKU): 900 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Kuvaus

Siivous sujuu kevyesti hyvillä välineillä. Lattioiden pesu sekä kodin kaikkien lattia- tai seinäpintojen kuiva-, nihkeä-, kostea- tai märkäpyyhintä. Mopin uusi litteä runko takaa erinomaisen siivoustuloksen ja mahtuu matalienkin kalusteiden alle. Terävät kulmat helpottavat nurkkien moppausta ja pehmustetut reunat estävät kolhuja. Tuolinjalkakolon ansiosta moppaus onnistuu myös tuolin- tai pöydänjalan vierestä. Päällä jämerät painonapit eripaksuisille liinoille

Pakkaus sisältää Monitoimimopin runko-osan 40 cm, pehmusteen ja 10 kpl tomuliinoja. Monitoimimoppi on Suomessa valmistettu avainlipputuote!

Käyttö-ohje: Valitse mopin runko-osaan liitettävä väline siivottavan pinnan mukaan.

  • Pölyäsitovalla parafiiniöljyllä nihkeytetty tomuliina sitoo pölyn itseensä tehokkaasti, ja on siksi erinomainen apu myös allergiakodeissa. Se jättää kauniin kiillon puu- ja parkettilattioille.
  • Pehmustetta käytetään ohuiden siivousliinojen alla pehmikkeenä nihkeä- ja kuivapyyhinnässä. Älä pese pelkällä pehmusteella lattioita!

Moppiin voidaan liittää myös muita sinin vaihto-osia jotka on ostettavissa erikseen.

Hoito-ohje: Huuhtele Monitoimimopin runko-osa tarpeen mukaan puhtaalla vedellä ja anna kuivua ilmavasti.
Jos pohjan tarroihin on jäänyt nukkaa, voit irrottaa sitä liottamalla runko-osaa ensin haaleassa vedessä, ja sen jälkeen harjaamalla tarroja napakkaharjaksisella tiskiharjalla tai kynsiharjalla.