Tuotteet

Keittiösuihke Appelsiini & Sitruuna, Planet Pure

9,90

Luonnonmukainen puhdistussuihke sopii keittiön, kylpyhuoneen ja autotallin pintojen puhdistukseen. Irrottaa lian ja rasvan esimerkiksi uunista ja liesikuvusta

Tuotetunnus (SKU): 1001 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Kuvaus

Luonnonmukainen puhdistussuihke sopii keittiön, kylpyhuoneen ja autotallin pintojen puhdistukseen. Irrottaa lian ja rasvan esimerkiksi uunista ja liesikuvusta. Kokeile myös auton vanteiden, koneiden ja laitteiden puhdistukseen. 100 % luonnollisen puhdistusaineen raikas sitrustuoksu on peräisin sitruunan ja appelsiinin eteerisistä öljyistä.

Myös tuotepakkaus on valmistettu uusiutuvasta luonnonmateriaalista (sokeriruoko) ja on siten täysin biohajoava. Pakkauksen valmistukseen ei ole käytetty mineraali- tai palmuöljyä. Vegaaninen, 100% luonnollinen, eläinkokeeton, parabeeniton, GMO-vapaa, säilöntäaineeton.

510 ml

Käyttö: Puhdistusainetta suihkutetaan rasvaiselle pinnalle, jossa se saa vaikuttaa muutamasta minuutista 1-2 tuntiin tarpeen mukaan. Pyyhitään puhtaaksi vedellä kostutetulla liinalla tai sienellä.

Ainesosat: 15-30 % ionittomia tensidejä (dekyyliglukosidi, ksyloosi, biotensidit), etanoli*, hajusteet (sitruunaöljy*, appelsiiniöljy*), limoneeni**. *=luomu, **=eteerisistä öljyistä.