Tuotteet

Käsisaippua Pink Grapefruit, Method

6,40

Tämä harmoninen ja virkistävä yhdistelmä verigreippiä, veriappelsiinia ja mustaherukkaa saavat askeleen tuntumaan kevyemmältä.

Tuotetunnus (SKU): 4514 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Kuvaus

Method Pink Grapefruit käsisaippua on valmistettu luonnollisista kasviraaka-aineista, ei sisällä triklosaania ja tuoksuu taivaalliselta. Tämä harmoninen ja virkistävä yhdistelmä verigreippiä, veriappelsiinia ja mustaherukkaa saavat askeleen tuntumaan kevyemmältä. Puhdistaa ihon hellävaraisesti, ja sisältää mm. ihoa hoitavaa glyseriiniä, Aloe veraa ja E-vitamiinia. Ei sisällä parabeeneja, phthalateja, EDTA:ta tai eläinperäisiä raaka-aineita.

Käyttö: Pumpun lukitus avataan nokasta kiertämällä. Yksi pumppaus riittää yhteen pesu- kertaan. Huolellisella vähintään 20 sekuntia kestävällä käsienpesulla voidaan ehkäistä myös infektioiden leviämistä ihmisten välillä.

Ainesosat: aqua, sodium lauryl sulfate, coco-glucoside, sodium chloride, sodium benzoate, cocamidopropyl betaine, cocamidopropyl hydroxysultaine, parfum, citric acid, glycerine, limonene, hexyl cinnamic aldehyde, citronellol, linalool, sodium citrate, tocopheryl acetate, aloe barbadensis leaf juice, CI 14700, CI 17200