Tuotteet

Käsisaippua Green Tea and Aloe, Method

6,40

Kun haluat autuaan tuoksun, hyvin lähelle pääsee tämä rauhoittava yhdistelmä tuoretta murattia, agavea, vihreää teetä ja aloe veraa.

Tuotetunnus (SKU): 4033 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Kuvaus

Method Green Tea and Aloe käsisaippua on valmistettu luonnollisista kasviraaka-aineista, ei sisällä triklosaania ja tuoksuu taivaalliselta. Kun haluat autuaan tuoksun, hyvin lähelle pääsee tämä rauhoittava yhdistelmä tuoretta murattia, agavea, vihreää teetä ja aloe veraa. Puhdistaa ihon hellävaraisesti, ja sisältää mm. ihoa hoitavaa glyseriiniä, Aloe veraa ja E-vitamiinia. Ei sisällä parabeeneja, phthalateja, EDTA:ta tai eläinperäisiä raaka-aineita.

Käyttö: Pumpun lukitus avataan nokasta kiertämällä. Yksi pumppaus riittää yhteen pesu- kertaan. Huolellisella vähintään 20 sekuntia kestävällä käsienpesulla voidaan ehkäistä myös infektioiden leviämistä ihmisten välillä.

Ainesosat: aqua, sodium lauryl sulfate, cocamidopropl betaine, parfum, sodium chloride, hexyl cinnamal, glycerin, limonene, citric acid, linalool, magnesium chloride, magnesium nitrate, citronellol, CI 47005, sodium citrate, methylchloroisothiazolinone, tocopheryl acetate, aloe barbadensis leaf juice, methylisothiazolinone, CI 61570, CI 47005