Aloita vuosi 2018 uudessa työssä

Aloita vuosi 2018 uudessa työssä!


Tule mukaan luomaan Huoletonta Huomista mahtavaan tiimiimme!

Toimintamme laajentuessa etsimme osa-aikaisia kotisiivoojia Helsingin-, Espoon-, Vantaan- ja Kirkkonummen alueille. Kotisiivoukset tehdään asiakkaiden kotona arkisin klo 8-16.00 välillä. Työ saattaa sisältää myös kotipalvelutyötä kuten asiointia tai muuta avustamista kodin askareissa.

Räätälöimme työtehtävät työntekijöiden elämäntilanteen mukaan, jotta työ ja henkilökohtainen elämä sopivat yhteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Odotamme sinulta kiinnostusta kodinhoitotyötä kohtaan, luotettavuutta, joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä iloista luonnetta joka näkyy ulospäin. Aikaisempaa siivouskokemusta tärkeämpää on iloinen ja palvelualtis asenne. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin, etenemismahdollisuudet ja mahtavan työilmapiirin jossa kysytään, miten sinulla on päivä mennyt?

Tartu tilaisuuteen jo tänään ja täytä avoin hakemus osoitteessa https://lindankotipalvelu.fi/rekrytointi/

Lindan Kotipalvelu on jo yli 14 vuotta vanha Helsingin, Kirkkonummen, Klaukkalan ja Oulun alueella toimiva, korkealaatuisten kodinhoitopalveluiden tuottamiseen erikoistunut perheyritys. Kuukausittain palvelemme yli 700 tyytyväistä asiakasta.

Asiakastyytyväisyytemme salaisuus on onnellinen ja työyhteisössään hyvin viihtyvä henkilökunta.